Acidul hyaluronic îndepărtează ridurile

Acidul hyaluronic este o proteina care apare in mod natural in corpul uman si un hidratant biologic al pielii, care atrage si retine apa pentru o hidratare imbunatatita.

Datorita structurii sale, acidul hialuronic formeaza la nivelul pielii un film invizibil, transparent si elastic, actionand in acelasi timp in profunzime, la nivelul tesuturilor precum si la nivelul cartilajelor articulatiilor. Rolul sau este de a mentine cele mai importante caracteristici ale epidermei: supletea, elasticiatea si tonicitatea.

La moda in ultima vreme procedurile de injectare a acidului hialuronic, pentru umplerea ridurilor si marirea buzelor.

De asemenea, acidul hyaluronic se foloseste pentru ameliorarea cearcanelor, stergerea santului lacrimilor, remodelarera formei nasului si barbiei, a volomului obrajilor, dar si remodelarea volumetrica a corpului.

O sedinta de indepartare a ridurilor dureaza intre 10 si 30 de minute si are efect vizibil imediat, valabil jumatate de an.

O interventie pentru marirea buzelor costa in jur de 500 de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>