Andra îşi lansează albumul „Inevitabil va fi bine”

Mult aşteptatul album al Andrei, intitulat “Inevitabil va fi bine“, va fi comercializat în exclusivitate în magazinele Lidl timp de două săptămâni.

“Albumul vine cu ceva nou faţă de ceea ce am realizat până acum, cu o evoluție a interpretării şi a soundului, însă aduce același gen de melodii de dragoste, cu texte frumoase, cântate în primul rând cu sufletul”, a spus Andra.

Luni, 20 mai 2013, va avea loc lansarea oficială a celui mai nou album al Andrei „Inevitabil va fi bine”, ce va fi disponibil în exclusivitate la Lidl, între 20 mai şi 2 iunie 2013. Albumul este lansat cu sprijinul casei de discuri MediaPro Music.

Fanii artistei vor avea ocazia să achiziţioneze CD-ul din magazinele Lidl, la un preţ special de 14,99 lei.  Single-ul „Inevitabil va fi bine” are deja un videoclip ce a înregistrat un număr record de vizualizări pe YouTube, în mai puţin de trei săptămâni de la data lansării. Videoclipul se bucură, totodată, de participarea unui mare număr de artişti români, precum Smiley, Cabron, Mihai şi Sorin de la Akcent, Delia, Connect-R, Marius Moga, CRBL, What’s UP, Ciprenko, Mădălina şi Alina de la Red Blonde şi Valentin Luca.

“Ne bucurăm că tot mai mulţi artişti doresc să colaboreze cu noi, pentru a oferi oamenilor muzică de calitate. Prin iniţiativa demarată, dorim să respectăm promisiunea făcută clienţilor noştri de a oferi cea mai bună muzică şi în acelaşi timp, de a susţine artiştii români“, a declarat Georgiana Tugearu, PR Manager Lidl România.

Acesta este cel de-al treilea proiect de acest gen pentru Lidl, care a mai colaborat în trecut cu artiștii Keo și Skizzo Skillz, pentru lansarea albumului “Skeo” şi cu trupa Proconsul, pentru lansarea albumului “No Matter What”.

Tagged with 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>