Andra, mesaj pe Facebook pentru câştigătorul de la „Românii au talent”

andra andi moisescu romanii au talentCântăreaţa Andra, membră a juriului la „Românii au talent”, a ținut să exprime aprecierea ei față de prestația lui Bruno Icobeț și pe Facebook, printr-un mesaj de felicitare.

”Vă pup de la Sibiu! În seara asta am concert aici… și mă tot gândesc la finala de aseară, de la Românii au Talent. A fost foarte frumos și vreau să-i transmit și eu lui Bruno toate felicitările. Aș vrea ca el să-și urmeze mai departe visul. Să nu renunțe. De fapt, sunt sigură că nu va renunța, pentru că este un luptător, un om care știe să-și valorifice speranțele. Veți mai auzi de el. Până atunci, îi doresc să știe să-și folosească și faima, și premiul în scopuri frumoase. Și îi mulțumesc personal pentru show-ul pe care ni l-a oferit!”, a scris Andra pe contul său de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>