Ce boli tratează Ganoderma, ciuperca minune

Ciuperca Ganoderma, un produs relativ nou in România, cu un puternic efect detoxifiant, este cunoscuta drept un elixir al tineretii si sanatatii din cele mai vechi timpuri.

Ganoderma conține peste 200 de substanțe active, fiind un puternic imunostimulent, reduce colesterolul, tratează bolile de piele și întinerește tenul și organismul. Mai mult decât atât, ganoderma are un rol esențial în buna funcționare a organismului: reface funcțiile ficatului și pancreasului, ajută la funcționarea bună a glandelor renale, organismul va avea capacitatea de a se reface rapid și de a se vindeca, previne senilitatea și bolile asociate bătrâneții, previne alergiile și luptă împotriva cancerului.

Cunoscuta ca si ciuperca minune, Ganoderma este un medicament natural fără efecte secundare. La începutul curei cu ganoderma, în prima săptămână, aceasta depistează bolile ce atacă organismul și a toxinelor prezente în corp. Apoi, ganoderma începe să acționeze eliminând toxinele și purificând organismul. Ganoderma este ideală pentru eliminarea excesului de acid uric și lactic, astfel că, va elimina toxinele din corp și grăsimile provocate de colesterol. După ce s-a produs detoxifierea organismului, ganoderma acționează pentru a regla starea de bine din organism și acționează pentru fortifierea, reîntinerirea și menținerea unui nivel optim de funcționare al organismului.

Ganoderma vindecă complet durerile cauzate de hipertensiune, ajutând la îmbunătățirea presiunii și circulației sangvine, astfel că, această ciupercă minune micșorează atât presiunea sistolică cât și pe cea diastolică.  Ea trebuie consumată de cardiaci deoarece tratează bolile de inimă, obstrucțiile vasculare cerebrale, previne infarctul miocardic, apoplexia cerebrală și anghina pectorală.

Cu ajutorul ganodermei puteți trata bolile de ficat și de pancreas, determinând revenirea funcțiilor acestor organe la normal și obținerea unor efecte pozitive, precum șibolile digestive. Ulcerul gastric și duodenal sau gastrita pot fi ușor tratate cu ajutorul ganodermei. Pacienții care suferă de ulcer și și-au pierdut pofta de mâncare, se simt slăbiți, au dureri mari, pot urma un tratament cu ganoderma pentru a vedea îmbunătățiri semnificative.

Ganoderma ajută în mod considerabil în vindecarea următoarelor boli şi afecţiuni:

 • DIABET: Ganoderma îmbunătăţeşte metabolismul şi previn apariţia creşterilor bruşte a nivelului de zahăr din sânge, echilibrând metabolismul general al organismului.
 • REGLEAZĂ NIVELUL DE ZAHĂR DIN SÂNGE: Zahărul din sânge tinde să crească odată cu vârsta, însă polifenolii şi polizaharidele conţinute de ciuperca ajută la reducerea nivelului de zahăr din sânge.
 • REGLEAZĂ PRESIUNEA SANGUINĂ: Ganoderma ajută la reducerea presiunii sanguine datorită purificării sângelui şi elasticizării arterelor şi a vaselor de sânge.
 • GASTRITĂ: Datorită compuşilor extraordinari pe care îi conţine ganoderma, aceştia luptă în mod eficient împotriva Helicobacter Pylori, bacteria care inflamează mucoasă intestinală şi duodenul. Mai mult chiar, celulele stomacului funcţionează mai bine datorită sinergiei compuşilor care controlează secreţia de acid gastric.
 • CONSTIPAŢIE: Datorită cantităţii mari de cantidad de fibre nesolubile precum hemiceluloza conţinută de ganoderma, colonul funcţionează în mod adecvat. Aceste fibre îmbunătăţesc funcţiile digestive şi permite eliminarea toxinelor şi a compuşilor dăunători pentru corp.
 • ALZHEIMER: Ganoderma ajută în mod eficient la îmbunătăţirea memoriei şi cu toate că încă nu se cunoaşte un tratament pentru vindecarea maladiei Alzheimer, ciuperca ganoderma ajută la încetinirea procesului de reducere a acetilcolinei din creier, care este cauza apariţiei acestei maladii.
 • PARKINSON: Antioxidanţii conţinuţi de ganoderma ajută la prevenirea distrugerii celulor creiurului, care este una din cauzele apariţiei bolii Parkinson. Dacă se consumă ganoderma în mod regulat, este foarte puţin probabil ca această boală să apară.
 • DEPENDENŢE: Prin efectul sinergic al compuşilor precum germaniul organic şi al antioxidanţilor, se îmbunătăţeşte funcţionarea sistemului nervos, consumul de ganoderma fiind de un real folos în controlarea şi stoparea dependeţelor nocive pentru organism.
 • MIGRENE: Compuşii care relaxează sistemul nervos, împreună cu triterpenoidele care controlează apariţia durerilor şi a inflamaţiilor, ajută la controlarea şi combaterea, într-un mod foarte eficient a migrenelor şi cefaleelor.
 • BOLI HEPATICE: Datorită proprietăţilor sale antifibrotice şi imunologice, ciuperca ganoderma, prin sinergia compuşilor săi, acţionează în mod eficient asupra ficatului, ajutând la prevenirea unei proaste funcţionări a acestui organ extrem de important.
 • Cancer: Consumată preventiv, Ganoderma ajută la reducerea riscului apariţiei cancerului sau în cazul în care această boală s-a declanşat, este una dintre armele cele mai eficiente în distrugerea celulelor cancerigene. Ganoderma conţine mai mult de 154 de tipuri de antioxidanţi ce au efecte uimitoare asupra tratării acestei boli.
 • Boli cardiace: Ciuperca Ganoderma ajută la prevenirea bolilor cardiace şi a atacului cerebral. Are efecte de echilibrare a presiunii arteriale, de îmbunătăţire a circulaţiei, de scădere a nivelelor de grăsime din sânge şi de evitare a arterosclerozei deoarece conţine adenozină şi triterpenoide naturale.
 • REMEDIU ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE: Ganoderma conţine o mare cantitate de antioxidanţi precum polifenoli, flavonoide, vitamina C, etc. care luptă împotriva radicalilor liberi, iar germaniul organic ajută la oxigenarea celulară, ceea ce determină combaterea efectelor îmbătrânirii şi asigură longevitatea organismului.
 • PIERDERE ÎN GREUTATE: Ganoderma ajută corpul să piardă în greutate, arde depozitele de grăsimi şi este un stimulent natural al metabolismului datorită sinergiei compuşilor săi.
 • ENERGIZARE: Ganoderma îmbunătăţeşte nivelele de energie atât a corpului cât şi a minţii deoarece germaniul organic conţinut de ciupercă ajută la o oxigenare mai bună a celulelor, crescând nivelul global de energie al organismului.
 • REGENERAREA PIELII: Antioxidanţii conţinuţi de Ganoderma protejează pielea efectele dăunătoare ale radicalilor liberi care cauzează apariţia ridurilor şi îmbătrânirea prematură a pielii. Ganoderma ajută de asemenea în cazul apariţiei cancerului de piele.
 • ARTRITĂ: Ciuperca Ganoderma ajută la prevenirea, reducerea riscului şi combaterea artritei reumatoide datorită sinergiei triterpenoidelor, germaniului organic şi a imunomodulatoarelor care permite controlul inflamaţiilor şi echilibrarea sistemului imunitar.
 • SISTEMUL OSOS: Datorită prezenţei calciului şi a vitaminei D, pe lângă compuşii care ajută la absorbţia calciului se îmbunătăţeşte funcţionarea sistemului osos, iar consumul zilnic de Ganoderma ajută la menţinerea densităţii osoase.
 • COLESTEROL: Ganoderma ajută la reducerea nivelului de colesterol şi îmbunătăţeşte de asemenea proporţia dintre colesterolul bun (HDL) şi cel rău (LDL), reducând nivelul colesterolului rău datorită prezenţei triterpenoidelor şi a adenozinei.
 • OBEZITATE: Ganoderma ajută la prevenirea obezităţii şi la reglarea nivelului de glucoză din sânge. Este foarte puţin probabil ca persoanele care au o dietă sănătoasă, fac exerciţii fizice în mod regulat şi consumă ciuperca ganoderma să devină obezi
 • BOLI RENALE: Studii ştinţifice realizate în Japonia demonstrează că ciuperca ganoderma are un efect puternic asupra îmbunătăţirii funcţiei rinichilor. Atât în cazul nefirtei cât şi a insuficienţei renale s-a demonstrat că sinergia compuşilor din ganoderma controlează şi combate problemele de acest tip.
 • TOXINFECŢII ALIMENTARE: Polizaharidă numită Lentinan care se găseşte în ciuperca ganoderma poate ajuta corpul să distrugă bacteriile care cauzează toxinfecţiile alimentare şi de asemenea distruge toxinele produse de aceste bacterii.
 • IMUNITATE: Polifenolii, flavonoidele, Beta glucanul şi în principal Lentinanul care se găsesc în compziţia ciupercii ganoderma ajută la stimularea sistemului imunitar, întărind organismul în lupta sa contra infecţiilor.
 • GRIPĂ ŞI RĂCEALĂ: Consumul regulat al ciupercii ganoderma ajută la evitarea gripei şi a răcelilor, datorită sinergiei compuşilor săi care îmbunătăţesc în mod considerabil sistemul imunitar.
 • ASTM: Proprietăţile antiinflamatorii ale triterpenoidelor şi ale germaniului permit relaxarea muşchilor care susţin tuburile bronhiale, reducând severitatea episoadelor de astm. Pe lângă efectul imunomodulator al compuşilor din ganoderma, se evită de asemenea apariţia stărilor de agitaţie.
 • HERPES ŞI ALTE VIRUSURI: Ciuperca ganoderma, datorită compuşilor săi care întăresc sistemul imunitar şi a germaniului care creşte producţia de interferon este de un real folos atât în prevenirea cât şi în tratarea herpesului şi a altor virusuri precum tipurile de hepatită, papiloma, HIV, etc.
 • ALERGII: Prezenţa triterpenoidelor precum a acidului ganoderic are efecte antihistaminice care diminuează alergiile. Atunci când există alergii, trebuie luat în considerare un consum regulat al ciupercii ganoderma.
 • BOLI AUTOIMUNE: Datorită efectului Lentinanului şi a altor polizaharide precum beta-glucan se regularizează funcţia sistemului nostru imunitar, combătând astfel bolile precum psoriazis, vitiligo, lupus, artrită, etc.
 • HIV (SIDA): Cercetătorii din Japonia au demonstrat că lentinanul din ciuperca ganoderma îmbunătăţeşte în mod remarcabil sistemul imunitar şi ajută la reducerea atacului virusului HIV asupra celulelor sănătoase ale sistemului imunitar, ceea ce are ca efect faptul că consumul de ganoderma poate ajuta la stoparea virusului HIV.
 • STRES: Efectele combinate ale compuşilor ganodermei permit relaxarea sistemului nervos şi ajută la reducerea stresului şi a anxietăţii, care constituie principalii factori de risc ai bolilor lumii moderne.

Ganoderma este un tratament naturist care merită încercat. Toate persoanele pot consuma ganoderma, de la copii ce au depășit vârsta de 10 ani, până la adulți, bătrâni sau femei însărcinate. Puteți consuma ganodermași dacă vă simțiți stresat, obosit, dacă țineți un regim de slăbire sau dacă aveți greutăți în a vă concentra sau chiar pierderi de memorie.

Tagged with 

One thought on “Ce boli tratează Ganoderma, ciuperca minune

 1. Totan Adriana says:

  Buna ziua,
  Cum se numeste medicamentul pentru Parkinson ?
  Medicament facut din ciuperca Ganoderma, banuiesc ca aveti lansat pe piata, care este acesta ?
  Va multumesc si astept raspunsul dvs.

  Zi cu zambete,
  Adriana Totan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>