Ce haine se poartă în sezonul de toamnă-iarnă 2013-2014

Ţinutele de toamnă-iarnă din acest sezon primesc influenţe din toate părţile lumii. În această toamnă revine pe firmament stilul anilor 40 şi al anilor 90.

Casele de modă mizează în acest sezon pe hainele cu inspiraţie arhitecturală, pentru toamnă-iarnă fiind alese combinaţii de texturi completate cu accente metalice, broderii şi paiete.

Totodată, acesta este un sezon al contrastelor, iar tendinţele se îndreaptă spre glamour clasic de tip hollywoodian şi romantic.

Predomină culorile aprinse, nu doar negru, gri şi bej, cu imprimeuri florale, pe stofe mai groase şi vor fi în vogă carourile de orice mărime, de orice culoare şi hainele cât mai comode.

Blana este un accesoriu vestimentar „must have” în timpul anotimpului rece, noutatea fiind reprezentată de blana colorată.

Totodată, senzualitatea este caracteristica generală a tuturor creatorilor de modă, însă dincolo de ea se vede femeia puternică şi independentă.

Tagged with 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>