Costume de baie pentru sezonul estival 2014

moda costume

Pentru că vara 2014 abia începe, ar trebui să cunoaşteţi care sunt principalele tendinţe legate de costumele de baie din acest an.

Astfel, în acest sezon se poartă culorile ţipătoare, dar şi cele pale (de culoarea pielii). Un costum de baie negru vă va oferi o notă de eleganţă şi feminitate.

Pentru sezonul 2014 estival designerii au impus costume cu sutien, fără bretele. Aceste costume sunt elegante şi îndrazneţe in acelasi timp. Dacă în sezoanele trecute costumul de baie întreg era numai pentru doamnele şi domnişoarele cu forme, în acest sezon costumele de baie întregi sunt pentru toată lumea. Costumele de baie întregi sunt confortabile si extrem de trendy.

 

Costume de baie retro sunt din ce in ce mai căutate. Aceste costume va vor accentua talia şi soldurile. De asemenea, pot ascunde unele imperfectiuni.

SFAT

Tăieturile asimetrice şi modelele florale se pliază pe orice siluetă şi camuflează inteligent micile imperfecţiuni. În acelaşi timp, materialele de bună calitate sunt un „must” şi au drept scop confortul suprem atunci când te vei lăsa purtată de valurile mării sau când te bucuri de razele soarelui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *