Culoarea părului în funcţie de zodie

Recomandările specialiştilor referitoare la culoarea vopselei de păr pe care ar trebui să o alegi, în funcţie de zodia ta:

Berbec

Ca semn de foc pasional şi înflăcărat, cele mai intense nuanţe de roşcat ţi se potrivesc cel mai bine. Ele îţi reflectă întocmai personalitatea „fierbinte” şi îţi dau acea energie creatoare cu care te hrăneşti în fiecare zi. Îţi mai aminteşti roşcatul de foc pe care Rihanna l-a transformat într-un trend în urmă cu 2 ani? Încearcă-l şi te va uimi cât de bine şi se potriveşte.

Taur

Un şaten-caramel sau un ciocolatiu cu şuviţe blonde/aurii este varianta cea mai potrivită semnului tău zodiacal, pentru vopsirea părului. Ca semn de pământ, te caracterizează vibraţiile stabile şi calde ale acestor nuanţe fermecătoare şi naturale. În plus, pentru că preferi o imagine mereu fresh, castaniul deschis te ajută să îţi ştergi în permanenţă mulţi ani de pe chip.

Gemeni

Semnele de aer, din care faci şi tu parte, se identifică cel mai bine cu nuanţele blonde ale părului. Dar pentru că îţi place schimbarea şi nu te temi să experimentezi, încearcă stilul în tendinţe „cu umbre”, în care părul este vopsit într-un ton mai închis de la rădăcină către jumătatea firelor de păr şi mult mai deschis către vârfuri. Te va încânta rezultatul.

Rac

Ţi se potrivesc cel mai bine nuanţele foarţe închise de păr, precum brunetul pur şi intens, ca abanosul. Dacă ai tenul foarte deschis, evită un contrast inestetic şi încearcă un roşcat-brun închis, o altă nuanţă compatibilă cu caracteristicile zodiei tale. Evită nuanţele de blond (mai ales cele platinate!), ele nu rezonează cu felul tău de a fi.

Leu

Adori să fii în centrul atenţiei, iar un roşcat cu tente aurii ţi se potriveşte mănuşă! Această nuanţă jucăuşă s-a tot numărat printre tendinţele în stilizarea părului, este foarte atrăgătoare şi emană mult sex-appeal. Orice nuanţă de roşcat te pune în evidenţă, iar dacă vrei mai multă diversificare, încearcă şuviţe contrastante sau în nuanţe tari, îndrăzneţe.

Fecioară

Fără doar şi poate, o Fecioară veritabilă va prefera un look decent, clasic şi elegant. Castaniul ţi se potriveşte cel mai bine, atât cel închis, cât şi cel deschis. Încearcă să ieşi puţin din monotonie cu câteva şuviţe roşcate sau aurii, aplicate pentru mai multă dimensiune în coafură, suficient de „cuminţi” pentru a te reprezenta şi destul de atrăgătoare pentru un look modern şi surprinzător.

Balanţa

Blondul auriu şi blondul roşcat sunt nuanţe de păr compatibile cu zodia ta. Dacă nu le-ai dat o şansă până acum, poţi descoperi că te ajută să te simţi bine în pielea ta. În cazul în care blondul nu ţi se pare „pentru tine”, include-l în şuviţe sau extensii, pentru un plus de aer şic în imagine.

Scorpion

Brunetul cu tente albastrui este în acord perfect cu personalitatea ta misterioasă, secretoasă, seducătoare şi profundă. În general, nuanţele de păr închise te ajută să te identifici cu imaginea ta, aşa că încearcă să eviţi blondul sau şatenul deschis.

Săgetător

Un castaniu-roşcat sau un roşcat-vişină sunt cele mai bune opţiuni pentru tine, dacă vrei ca părul tău să te reprezinte întocmai. Aceste nuanţe exprimă echilibrul perfect al personalităţii tale, un mix fascinant de cuminţenie şi aer îndrăzneţ, două atitudini pe care le alternezi în diversele ipostaze ale vieţii.

Capricorn

Eşti o fire puţin sobră, sofisticată şi extrem de stilată, astfel că cel mai bine te reprezintă castaniul închis. Această nuanţă nobilă de păr nu este nici prea „întunecată” precum brunetul pur, nici prea jucăuşă, precum blondul. În general, nuanţele de şaten care nu ies prea tare în evidenţă sunt cele mai potrivite pentru tine.

Vărsător

La fel ca în cazul Gemenilor şi Balantelor, nuanţele diverse de blond ţi se potrivesc foarte bine. Până şi îndrăzneţul blond platinat este reprezentativ pentru firea ta inventivă şi nonconformistă, care nu se teme să iasă din tipare. Şuviţele roz şi mov, ba chiar cele verzi şi albastre, ar putea arăta minunat în podoaba ta capilară!

Peşti

Zodiile de apă se identifică cel mai bine cu părul brunet sau vopsit în nuanţe închise şi intense, iar acesta este şi cazul tău. Brunetul cu diverse tente (albastre, mov etc.), şatenul foarte închis sau roşcatul „vişină putredă” sunt nuanţe care îţi caracterizează pe deplin personalitatea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>