Culorile la modă în anul 2016

Stormy whether sau gri-albăstrui este o nuanță rece, pe care o recomandăm costumelor purtate la birou, atunci când vrei să emani seriozitate și să te impui în deciziile care urmează să fie luate.
Orhidee ametist nuanța este recomandata în special pentru rochiile de seară, pentru petreceri.
Portocaliu cadmiu este o culoare care face trimitere la căldura din sufletul celei care o poartă, poate fi folosită pentru accesorii, precum eșarfele sau gențile.
Roz cașmir este o culoare delicată, ce îi va duce pe cei din jur cu gândul la faptul că cea care poartă această culoare este delicată, feminină și suavă. Se combina foarte bine cu negru și este adecvată pentru sacourile de la birou.
Albastru tropical va fi culoare care te va ajuta să te relaxezi. Te va duce cu gândul la apele cristaline dintr-o destinație de vacanță și va fi alegerea înțeleaptă pentru o petrecere din vara 2016, fie că vei opta pentru o salopetă, fie că vei rămâne la clasica rochie lungă până în pământ.
Verde măsliniu este mai degrabă o culoare de toamnă, dar nu va fi rezervată doar acestui anotimp. Ea se va purta și în iarna, primăvara și chiar vara anului 2016, fiind alegerea excelentă pentru jachete și geci.
Galben muștar a fost o nuanță ce s-a purtat mult în 2015, dar care va rămâne cu siguranță în tendințe și în 2016. Se va purta mai ales în ceea ce privește alegerea rochiilor sau a bluzelor. Galbenul muștar se combină armonios cu nuanța de verde măsliniu, dar și cu negru, desigur, ca orice culoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *