Cum a slăbit Elena Udrea

elena udrea cum a slabitElena Udrea a slăbit 12 kilograme în ultimele două luni, de când s-a apucat de regim. Ea a explicat la România TV cum a procedat pentru a scăpa de kilogramele în plus.

Am încercat ceva ce să funcţioneze în cazul meu, să fie uşor, să ţin pe termen lung. Am pornit de la o dietă pe grupele de sânge – am ales acele alimente care sunt sănătoase pentru mine, care am grupa 0 şi am încercat să combin în acelaşi timp cu o dietă disociată, dar cu alimentele permise la grupa mea de sânge. Foarte mult sport, multă apă plată şi fără zahăr. Nu am mâncat după 6-7 seara. Am slăbit 12 kilograme în aproape două luni, a declarat Elena Udrea la postul TV.

Politicianul a precizat că grupa 0 este o grupă de carnivori. „Îmi place carnea. Mi-ar fi plăcut să pot mânca brânză, dar nu se recomandă, doar cea din soia. Îmi plac prunele, ananasul. La grupa 0 nu se recomandă portocalele”, a mai spus Elena Udrea. Ea a precizat că a pierdut multe kilograme în urma dietei.

„Am slăbit cam 12 kg. Nu a fost chiar puţin. O să încerc să mă menţin. Marea şi delta sunt extraordinare pentru cei care sunt la dietă sau vor să trăiască sănătos”, a mai spus cea mai sexy femeie politician din ţară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *