Cum a slăbit Gabriela Cristea

gabriela cristeaGabriela Cristea a avut probleme cu greutatea, însă acum are o siluetă aproape perfectă, după ce a scăpat de peste 10 kilograme.

Vedeta a eliminat din alimentaţia zilnică zahărul, prăjelile, alimentele procesate, chimicalele, făinoasele în exces sau dulciurile şi a adoptat un regim alimentar echilibrat, alcătuit din legume, peşte, carne de pui, pâine integrala, cereale, brânzeturi, migdale, nuci, fructe. La toate acestea, se adaugă sportul din belşug, mersul la sală cel puţin de cinci ori pe săptămână, precum şi exerciţiile cardio, pilates şi kangoo jumps.

Mănânc de cinci ori pe zi, asta e şi secretul, am trei mese principale şi două gustări. Mănânc absolut orice fel de carne, nutriţionistul nu mi-a interzis să mănânc grăsimi, însă eu am renunţat la ele şi mă simt bine. Am renunţat şi la ulei, salata mi-o dreg cu iaurt, a spus Gabriela Cristea.

Fosta prezentatoare vrea să mai facă şi câteva upgrade-uri.

„Eu aş vrea să am un abdomen numai pătrăţele şi să-mi mai ridic muşchii fesieri. Nu mai mănânc seara, după 7.30. Prăjituri mănânc de cel mult două ori pe săptămână, la distanţă mare între zile. Nu sunt o fană a cartofilor prăjiţi”, a spus Gabi Cristea la emisiunea „Acces direct”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *