Cum pierzi 10 kg în 13 zile cu regimul Mayo

Regimul Mayo trebuie respectat cu strictețe timp de 13 zile. Specialiştii în nutriţie susţin că persoanele care îl urmează vor slăbi cel puţin 10 kilograme în această perioadă.

Dieta este special concepută pentru a schimba metabolismul.

„Regimul Mayo are un conţinut caloric destul de redus, respectiv 600-800 de calorii pe zi, şi are la bază consumul de ouă fierte: între şase şi opt pe zi”, spune dr. Mihaela Bilic. Specialistul precizează că scăderea ponderală spectaculoasă, într-un timp scurt este unul dintre puţinele avantaje ale acestei cure. „Tot la capitolul avantaje mai putem trece şi faptul că senzaţia de foame dispare după două zile”, susţine dr. Bilic pentru Mediafax.

Dieta DASH, cea mai eficientă metodă de slăbire

Grapefruitul joacă un rol important în această dietă şi este integrat în alimentaţie datorită proprietăţilor sale de a arde grăsimile. Din acelaşi motiv, ouăle sunt considerate vedetele acestui regim. Acest regim cuprinde trei mese pe zi. La micul dejun se recomandă o jumătate de grapefruit, două ouă fierte, cafea sau ceai fără zahăr şi un biscuit. Prânzul cuprinde două ouă fără gălbenuş sau 100 grame de carne, roşii, o jumătate de grapefruit, cafea sau ceai fără zahăr. Ultima masă a zilei este bazată pe două ouă fierte, salată verde, ţelină, castraveţi, un biscuit, o ceaşcă de cafea sau un ceai fără zahăr.

Tagged with 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>