Cum poţi scăpa de vicii în funcţie de zodie

Vărsător

Eşti destul de încăpăţânată când vine vorba de obiceiurile tale, iar dacă mai există şi cineva lângă tine care te presează să renunţi la un anumit viciu, există pericolul să dezvolţi o anumită rezistenţă care te determină să perseverezi cu obiceiul nociv. Pentru tine funcţionează foarte bine inovaţiile tehnologice menite să te scape de vicii. De exemplu, ţigările electronice sau aplicaţiile pe telefon care te asistă în renunţarea la fumat sunt demne de luat în seamă.

Peşti

Ai nevoie de foarte multă susţinere pentru a renunţa la vicii. Familia şi partenerul de viaţă sunt de un mare ajutor pentru că îţi oferă suportul moral de care ai nevoie, singura condiţie este să discuţi cu cei dragi şi să le explici care sunt intenţiile tale. Ai tendinţa de interiorizare, care nu îţi face deloc bine în astfel de situaţii.

Berbec

Ca să poţi scăpa cu succes de vicii trebuie să renunţi brusc şi fără resentimente la tentaţii. Pentru că eşti o fire competitivă, asocierea cu o persoană dragă în renunţarea la aceste vicii te poate ajuta foarte mult. Dacă abordezi situaţia ca o luptă, ai toate şansele de reuşită.

Taur

Plăcerile se pot transforma cu uşurinţă în vicii pentru tine, mai ales când vine vorba de mâncare sau băutură. Ca să poţi renunţa la ele, este necesar să apelezi la trucuri care ţin de sănătate. Vizionează filme despre pericolele pe care le au asupra sănătăţii tale, şi cu siguranţă vei reuşi să te sperii suficient de tare încât să abordezi un stil de viaţă mai sănătos.

Gemeni

Pentru că eşti o persoană foarte sociabilă, ai nevoie de ajutorul unui grup de persoane pentru a scăpa de viciile care îţi dau bătăi de cap. Fie că fumezi, consumi alcool sau ai patima jocurilor de noroc, grupurile de suport special concepute pentru a lupta împotriva acestora sunt soluţia perfectă pentru tine.

Rac

Pentru tine, viciile pornesc adesea dintr-o slăbiciune emoţională. Îţi calmezi grijile şi stările de tensiune apelând la un refugiu nu tocmai sănătos sau util. Ca să scapi de vicii, este esenţial să apelezi la ajutorul unui psiholog sau terapeut, care te va ajuta să-ţi canalizezi stările emotive într-o altă direcţie. De asemenea, familia este extrem de importantă pentru tine şi este absolut necesar să le ceri ajutorul celor dragi.

Leu

Plăcerile vinovate îţi pot da multe bătăi de cap, dar încăpăţânarea este o altă problemă cu care te confrunţi. Dacă ţi se recomandă să renunţi la un anumit viciu, din orgoliu nu vei pune capăt pentru că urăşti să ţi se spună ce să faci. Ai nevoie de yoga, meditaţie sau orice alt tip de terapie care te ajută să vezi cu claritate care sunt cele mai bune decizii pentru tine.

Fecioară

Medicii sunt cei care te pot ajuta să scapi de viciile care îţi pun sănătatea în pericol. Mergi la doctor pentru a-i cere ajutorul în ceea ce priveşte renunţarea la obiceiurile care îţi fac rău. De asemenea, terapiile complementare sunt de un real folos în cazul tău.

Balanţă

Grupurile de suport sunt soluţia perfectă pentru tine dacă vrei să scapi la un viciu. Pentru că eşti una dintre cele mai sociabile reprezentante ale zodiacului, asocierea cu persoanele care trec prin aceleaşi încercări te ajută să reuşeşti.

Scorpion

Cazi cu uşurinţă în patima unor vicii care îţi oferă o lume de refugiu, mai ales atunci când ai de-a face cu greutăţi. Ca să poţi scăpa de vicii, este necesar să ceri ajutorul familiei, a prietenilor, dar şi a unor specialişti.

Săgetător

Eşti reprezentanta zodiacului care poate dezvolta cel mai uşor vicii serioase. Şi toate astea se întâmplă pentru că îţi canalizezi greşit energia. Sportul este cel care te ajută să scapi de vicii, te eliberează de energia negativă şi te face să uiţi de tentaţii.

Capricorn

Ca să poţi scăpa de vicii ai nevoie de susţinerea celor dragi, dar şi de un plan foarte bine pus la punct. Eşti atentă la detalii şi planurile de viitor menite să-ţi „reformeze” viaţa eliminând elementele negative au cel mai mult succes în cazul tău. Foloseşte o metodă de organizare pe zile, menită să te scape treptat de vicii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>