Cum te îmbraci pentru a da impresia de picioarele lungi

picioareFustele mini și pantalonii scurți vor da întotdeauna senzația de picioare lungi. Pantalonii scurti pot fi asortați cu o bluză de matase și pot fi purtați cu un dres. Nu purta dresuri cu modele, deoarece acestea dau impresia de coapse mari. Optează pentru cele în nuanțe închise.

De asemenea, pantalonii cu talie înaltă, purtați deasupra bluzei, fac ca linia corpului tău să se ridice, lăsând impresia ca picioarele sunt mai lungi. Poti adauga o eșarfă sau o curea pentru a face ca talia să pară mai mică. Pantalonii sau fustele cu talia înaltă sunt la moda și sunt disponbile în diferite stiluri, culori și materiale. Acestea merg cu tocuri mari, o alta variantă pentru a-ți face picioare de gazelă.

Evită ideea ca fustele lungi, ce ascund picioarele, te fac să pari mai înaltă, deoarece este greșită. O astfel de fustă o poți purta doar cu tocuri.

Atunci când cumperi haine, orientează-te către cele cu dungi verticale. Ferește-te de cele orizontale, pentru că efectul va fi total opus.

Daca vrei ca picioarele tale să pară lungi, dar și subțiri, atunci trebuie sa îți indrepți atentia către culorile închise, mai ales atunci când este vorba despre o rochie. Evită-le pe cele cu flori sau figuri geometrice.

Nu purta pantofi cu talpa joasă, mai ales dacă ești și putin supraponderală. Tocurile înalte vor accentua senzația de picioare lungi.

Cand porți o rochie, folosește o loțiune cu efect de bronzare. Pielea închisă la culoare va da întotdeauna impresia de picioare mai subțiri și mai lungi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>