Cumpărături mai ieftine pe bază de cupoane

nuante la moda

Orice femeie își dorește să arate mai bine, să se îmbrace elegant și să aibă cosmetice de calitate.

Pentru că problema banilor apare întotdeauna pentru produsele de top, puteți apela la cupoanele de reduceri, ce vă vor ajuta să cumpărați produsele dorite cu un preț mult mai mic.

Siteul http://cupoane-reduceri.info/ vă poate ajuta în acest sens. Puteți găsi aici cupoane de reduceri pentru rochii, încălțăminte, produse pentru îngrijire personală, dar și multe alte surprize plăcute.

Cupoanele pot fi fixe, de reducere cu o anumită sumă, sau procentuale. În plus, beneficiați de avantajul de a primi produsele comandate direct la domiciliu și veți evita astfel să pierdeți timp prețios la cumpărături.

Cumpărături online. Economie de bani și de timp

Cumpărăturile online au luat avânt în ultima perioadă.  Dintre cei care aleg comerțul electronic, 20% preferă să facă cumpărături online utilizând computerele personale, 10% fac cumpărături prin intermediul tabletelor, iar 11% via telefoane mobile, arată un sondaj recent, realizat pe baza răspunsurilor a 19.000 de consumatori din întreaga lume.

„Reţelele sociale sunt de asemenea un instrument de marketing al cărui impact asupra comerţului online este vizibil şi în România. În mediul online, telefonul mobil tinde să devină principalul agent de vânzări, pe măsură ce consumatorii pretind o persona­lizare mai mare a produselor. În acest sens, clienţii accesează prin intermediul telefoanelor mobile informaţii legate de preţ, de specificaţii ale produselor, precum şi păreri ale prietenilor privind experienţa acestora cu produsele în cauză”, au declarat reprezentanții companiei ce a făcut sondajul.

Consumatorii utilizează telefonul mobil, tableta sau PC-ul în principal pentru căutarea produselor (arată 50% dintre consumatorii chestionaţi), dar şi pentru compararea produselor în raport cu competiţia (49%), localizarea magazinelor (31%) sau utilizarea voucherelor de discount (25%).

Evident, toate acestea sunt cu adevărat economii în măsura în care ați fi cumpărat oricum produsul respectiv.

Tagged with 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>