Demi Moore şi Ashton Kutcher au divorţat

Demi_Moore_Ashton_KutcherActorii Demi Moore şi Ashton Kutcher, care s-au separat în noiembrie 2011, au obţinut oficial hotărârea de divorţ, marţi, la tribunalul superior din Los Angeles, la peste un an după ce starul din „Doi bărbaţi şi jumătate” a făcut demersurile pentru a pune capăt căsătoriei.

Conform accesshollywood.com, Demi Moore şi Ashton Kutcher nu au copii împreună, iar în timpul căsătoriei, au pus bazele unei fundaţii pentru a lupta împotriva exploatării sexuale a fetelor din toată lumea.

Demi Moore a început relaţia cu Ashton Kutcher la câţiva ani după ce s-a despărţit de actorul Bruce Willis, cu care are trei fiice, pe vremea când Kutcher era un star în ascensiune, datorită rolului din serialul „That ’70s Show”.

Relaţia lor a devenit unul dintre subiectele preferate de tabloidele americane, mai ales din cauza diferenţei de vârstă de 16 ani între cei doi actori, care s-au căsătorit în cele din urmă la Los Angeles, în septembrie 2005.

Demi Moore şi Ashton Kutcher s-au despărţit în noiembrie 2011, după o căsnicie care a durat şase ani, după ce o femeie din San Diego a dezvăluit în presă faptul că a avut o aventură cu Kutcher. În prezent, Ashton Kutcher are o relaţie cu partenera sa din serialul „That ‘70s Show”, Mila Kunis. La începutul lunii noiembrie, Kutcher a anunţat că intenţionează să se logodească cu aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>