DESCOPERIRE Medicament pentru întinerire

Cercetătorii americani au descoperit că un medicament administrat cobailor a dus la întinerirea muşchilor acestora cu 40 de ani – în sistemul de calculare a vârstei umane.

Potrivit BBC News, echipa de cercetători a Şcolii medicale de la Harvard şi-a concentrat eforturile asupra unei substanţe chimice, denumite NAD, prezentă în celulele organismului şi care se distruge odată cu înaintarea în vârstă.

Procesul de inversare a îmbătrânirii, reuşit pe cobai, este considerat „o descoperire extraordinară”. Până în prezent, acest mecanism era considerat a fi ireversibil.

Procesul de distrugere afectează funcţionarea mitocondriilor, „uzinele electrice ale celulelor”, ceea ce duce la îmbătrânire. În cadrul experimentului, cercetătorii americani au administrat cobailor o substanţă chimică pe care aceştia o metabolizau în mod natural în NAD.

După o săptămână de administrare pe cobaii de doi ani, muşchii acestora s-au transformat în cei ai unui cobai de şase luni, în termeni de funcţionare a mitocondriilor, de uzare a musculaturii, de inflamare şi rezistenţă la insulină.

„Suntem convinşi că este o descoperire extrem de importantă”, a declarat Ana Gomes, de la departamentul de genetică al Şcolii medicale de la Harvard. Aceasta a spus că forţa musculară ar putea fi recuperată după un tratament mai îndelungat. Cu toate acestea, tratamentul nu este un panaceu contra îmbătrânirii, dat fiind că scurtarea deteriorarea ADN-ului nu poate fi inversată.

One thought on “DESCOPERIRE Medicament pentru întinerire

  • martie 26, 2017 la 17:58
    Permalink

    Un produs excelent pentru intinerire este l ornitina HCL. Este un aminoacid (substanta naturala) care stimuleaza in mod natural productia hormonului de crestere (hormon pe care nu il mai producem de la 25 de ani) care este hormonul intineririi. Dupa cateva saptamani de tratament se vad efectele: pielea mai frumoasa, sanatate corporala si mentala mai buna, somn mai bun, , grasime corporala mai putina, masa musculara mai buna, ficat mai sanatos, etc..

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *