Dieta daneză de 13 zile

Aceasta presupune urmarea ei intocmai, orice abatere ducand la oprirea dietei. Acest regim alimentar va schimba radical metabolismul, imbunatatindu-ti arderile.

Ziua 1: Dimineata vei servi o ceasca de cafea cu un cub de zahar (daca nu bei cafea, o poti inlocui cu ceai, insa cantitatea de zahar permisa este aceeasi). La pranz, vei servi 400 grame de spanac, 2 oua fierte tare si o rosie. Seara, vei servi 200 de grame de carne de vita la gratar si o salata cu zeama de lamaie.

Ziua 2: Dimineata – o ceasca de cafea sau de ceai cu un cub de zahar, iar la pranz vei servi 250 de grame de sunca presata slaba si o cana de lapte batut. La cina vei servi 200 de grame de carne de vita si o salata cu zeama de lamiae, ca in seara anterioara.

Ziua 3: Dimineata poti servi si o felie de paine prajita, alaturi de ceasca de cafea sau ceai indulcita cu un cub de zahar, dupa cum te-ai obisnuit. Pranzul va fi alcatuit din 2 oua fierte tare, o felie de sunca presata si o capatana de salata. Seara serveste o telina fiarta, o rosie si un pahar de suc proaspat de fructe (portocale, mere, pere, grefa).

Ziua 4: Micul dejun va fi asemeni celui din ziua anterioara, iar la pranz serveste o cana de iaurt natural si 200 de grame de suc proaspat de portocale. La cina vei consuma 1 ou fiert tare, 1 morcov si 250 g de branza de vaca.

Ziua 5: Micul tau dejun va fi un morcov. La pranz serveste 200g de peste cod la gratar cu zeama de lamaie si o lingura de unt. La masa de seara, serveste 200g de carne de vita la gratar si o telina.

Ziua 6: Dimineata te vei intoarce la meniul din ziua 3 (o felie de paine prajita si o ceasca de ceai sau cafea cu un cub de zahar). La masa de pranz vei manca 2 oua fierte tare si 1 morcov crud, iar seara jumatate de pui (fiert sau la gratar) si o capatana de salata cu zeama de lamaie.

Ziua 7: Aceasta va fi cea mai drastic: va trebui ca dimineata sa bei doar o ceasca de ceai neindulcit, iar pranzul il vei sari. Iti va fi mai usor sa rezisti daca bei multa apa. Seara vei servi 200g de carne de miel prajita (fara ulei) si un mar.

Ziua 8: Dimineata vei bea doar ceasca de cafea sau ceai cu un cub de zahar, la pranz vei servi2 oua fierte tare, 400 g de spanac si o rosie. Seara, destul de previzibil, meniul va fi 200 g de carne de vita la cuptor sau la gratar si o capatana de salata cu zeama de lamaie.

Ziua 9: Dimineata: o ceasca de cafea (sau ceai) cu un cub de zahar. La pranz, 250 g de sunca presata si o cana de iaurt natural, iar seara 250 g de carne de vita cu salata cu zeama de lamaie.

Ziua 10: La micul dejun vei servi o ceasca de cafea (sau ceai) cu un cub de zahar, la pranz 2 oua fierte tare cu o felie de sunca presata si o capatana de salata, iar seara o telina fiarta, o rosie si un suc proaspat de fructe.

Ziua 11: Vei lua micul dejun obisnuit (paine prajita si cafea/ceai). Pranzul va fi asemeni celui din ziua 4 (1 iaurt natural si 200 ml de suc proaspat de fructe). Seara vei servi 1 ou fiert tare, un morcov si 200 g de branza de vaci.

Ziua 12: La micul dejun vei rontai un morcov, la pranz vei servi 200 g de peste cod la gratar cu zeama de lamaie si o lingura de unt, iar seara 250 g carne de vita si o telina.

Ziua 13: Micul dejun va fi din ceai sau cafea (cu un cub de zahar) si o felie de paine prajita. La pranz vei servi 2 oua fierte tare si un morcov, iar seara 250 g de pui (fiert sau la gratar) si o capatana de salata cu zeama de lamaie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *