Dieta de detoxifiere cu lămâie

Una dintre dietele propuse pentru detoxifiere se bazeaza pe consumul de limonada, facuta din apa minerala necarbozificata, o lamaie stoarsa  si un ardei iute rosu pisat, indulcita cu sirop de artar sau miere naturala.

Detoxifierea cu lamaie:

– Dimineata la trezire veti bea un pahar de apa cu sare.

– Seara se consuma un ceai cu efect laxativ.

– Pe tot parcursul zilei veti bea intre 6 si 12 pahare de limonada.

– De asemenea puteti bea cata apa simti nevoia.

Cum se prepara limonada: 12 pahare de apa, 12 linguri de miere, suc de la 6-7 lamai si jumatate de lingura de ardei iute pisat.

Pe timpul acestei diete, limonada se va consuma pe tot parcursul zilei.  In plus, dimineata se va bea un pahar de apa cu sare iar seara, inainte de culcare, un ceai laxativ.

Organismul va fi fortat sa elimine rezidurile si va fi, totodata, hranit cu substante nutritive: vitamina C, vitamina B, riboflavina, calciu, fosfor, magneziu, proteine si hidrati de carbon.

Durata dietei: de la 3 zile la 2 saptamani.

E posibil ca in primele zile ale dietei sa resimtiti un disconfort fizic, deoarece organismul tau nu este pregatit pentru schimbarile pe care le sufera si are nevoie de o perioada de adaptare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>