Dieta de slabire in 5 zile

SUNT INTERZISE zaharul, painea, produsele fainoase, grasimi, carnea grasa si uleiurile de orice fel. In cele 5 zile ale dietei, puteti consuma maxim 6 portii a cate 200 de grame fiecare. Aceste portii trebuie sa contina EXCLUSIV alimentele de mai jos, destinate consumului zilnic.

LUNI: ciuperci, oua, fructe goji, portocale, peste

MARTI: carne de pui, apa cu lamaie multa, ciuperci

MIERCURI: fasole rosie, majare, fasole verde pastai, usturoi, salata verde

JOI: rosii, castraveti, oua, ciuperci, peste

VINERI: carne de pui, carne de vita, peste, rosii, castraveti, salata.

Dieta de 5 zile nu trebuie tinuta mai mult de o data la 2 luni, avand in vedere ca are un efect destul de brutal asupra organismului.
Cu toate acestea, dieta de 5 zile care te slabeste 4 kilograme are un mare avantaj: dupa ce ai tinut-o, nu te mai ingrasi, cum este cazul multor alte diete.

Insa, pentru ca dieta de 5 zile care te slabeste 4 kilograme sa functioneze, este necesar ca zilnic sa faceti cel putin 30 de minute de antrenament cardio de dificultate medie. Acest antrenament poate consta si in 30 de minute de jogging sau mers cu bicileta.

Dieta de 5 zile care te slabeste 4 kilograme presupune un aport ridicat de proteine si vitamine, putini carbohidrati s eliminarea in totalitate a grasimilor si dulciurilor. In fiecare dintre cele 5 zile consumati DOAR alimentele destinate acelei zile, fara sa le prajiti. Se consuma doar fierte sau innabusite. NU AVETI VOIE sa consumati sare, dar este indicat sa consumati ardei iute si piper.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *