Dieta de slăbire rapidă

fiica dr oz regimO dietă de slăbire rapidă cu rezultate garantate se bazează pe principiile alimentaţiei disociate: timp de o săptămână mănânci un singur tip de alimente, fără restricţii cantitative  şi fără să-ţi privezi organismul de nutrienţi esenţiali pentru bunăstarea lui.

Micul dejun este acelaşi în fiecare zi: o jumătate de pomelo, o felie de pâine integrală şi o ceaşcă de ceai. Pomelo este un fruct exotic, plin de calităţi: stimulează digestia, este bogat în fier, magneziu şi calciu şi are doar 42 de calorii/100 g.

Prânzul şi cina

Ziua 1: LEGUME

Mănânci numai legume crude, sub formă de salate. Este indicat să consumi şi legume cu frunze, cum ar fi salata verde, spanacul, cicoarea de grădină sau măcrişul – toate aceste plante au un  conţinutul bogat în magneziu, vitamina C şi betacaroten, care asigură bronzul superb pe care ţi-l doreşti în fiecare vară.

Ziua 2: FRUCTE

Consumă numai fructe, cu excepţia bananelor şi a strugurilor – fructe prea bogate în calorii (83 kcal, respectiv 73 kcal/100 g). Cele mai indicate sunt curmalele şi portocalele. Curmalele au doar 30 kcal/100 g, previn îmbătrânirea şi ajută organismul să se păzească de afecţiunile canceroase. Iar portocalele sunt indicate pentru efectul lor digestiv, diuretic şi laxativ.

Ziua 3: LACTATE

Poţi consuma orice fel de lactate degresate. În categoria lactate a celei de-a treia zile nu include frişcă sau frappeuri! Un ice coffee poate da peste cap strădania ta din zilele anterioare!

Ziua 4: FRUCTE ŞI LEGUME

De data aceasta, însă, le poţi asocia. Nu uita că legumele trebuie să fie crude, iar bananele şi strugurii sunt de evitat.

Ziua 5: CARNE ROŞIE

În sfârşit, ai voie să mănânci carne! Mai exact, carne roşie pe săturate. Doar să nu depăşeşti 600 g pe zi. Carnea de vită, de porc sau de miel îţi va furniza cantitatea de fier necesară pentru buna funcţionare a organismului.

Ziua 6: CARNE ALBĂ

Tot carne, de pui, curcan sau peşte, preparată la cuptor sau fieartă. Carnea albă este bogată în vitamina B2 şi B12, fier, magneziu, proteine şi zinc. “Raţia” este, şi de această dată, foarte generoasă: 700 g/zi. Încearcă să eviţi conservele de ton sau hering în ulei. Te poţi delecta, de asemenea, cu fructe de mare sau icre.

Ziua 7: DE TOATE

Acum poţi mânca tot ce pofteşti, însă cuvântul de bază este disciplina. Fereşte-te de orice exces – mănâncă puţin şi des, fără să sari peste mesele principale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *