Dieta Educogym, slăbire 10 kg în două săptămâni

Unii medici afirmă că grăsimea acumulată în jurul organelor interne precum inima, ficatul sau pancreasul – invizibilă cu ochiul liber – ar putea fi la fel de periculoasă ca și stratul de grăsime acumulat extern, sub piele.

Pornind de la această observaţie a fost creată dieta Educogym, care funcţionează pe principiul „cui pe cui se scoate”. În acest regim se combină exerciţiile fizice cu o dietă alimentară bogată în grăsimi şi proteine, renunţându-se total la carbohidraţi şi zahăr.

De asemenea, în această dietă este interzis consumul de băuturi alcoolice, iar fructele, cerealele şi iaurtul nu sunt recomandate.

Rezultatele pot fi spectaculoase: în două săptămâni puteţi pierde aproximativ 10 kilograme.

Partea de exerciţii fizice presupune maximum 20 de minute de efort intens, prin ridicarea de greutăţi, în fiecare zi fiind lucrată o altă parte a corpului.

Exemplu de meniu pentru o zi:

Mic dejun – somon afumat şi cremă de brânză

Prânz – carnea de peşte gras cu nuci sau avocado

Cină – friptură cu cremă de brânză sau o omletă cu brânză.

În primele zile de dietă pot apărea dureri de cap, lipsă de energie, modificări ale dispoziţiei, dar şi oboseală musculară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>