Exerciţii aerobice pentru slăbit

KANGOO JUMPS În ultima vreme, tot mai multe săli s-au dotat cu ghete Kangoo Jumps. Acestea sunt dotate pe talpă cu două lamele elastice, ce le ajută pe practicante sa sară. Folosirea ghetelor Kangoo Jumps reduce intensitatea impactului cu solul cu 80%, arde grasimile mai rapid şi ajută la adoptarea poziţiei corecte a corpului.

În stilul BODY SCULPT sunt vizate toate grupele musculare. Antrenamentul durează o oră şi este urmat de 10 minute de revenire a organismului prin exerciţii de respiraţie şi mobilitate.

TAE-BO este o combinatie de muzică, ritm şi mişcări preluate din arte martiale şi box. Stilul este eficient pentru slăbire, întretinere fizică şi tonus general. In plus sportivii învaţă să respire corect, mărind rezistenţa organismului, coordonarea si viteza de reactie. Mişcările acestui stil lucreaza toate grupele de muschi.

PILATES este un amestec de yoga, dans şi gimnastică, care tonifică întreg corpul si îi confera supleţe si mobilitate. Prin exercitiile Pilates folosim tehnici de tip stretching, pentru un echilibru al intregului corp. Tehnica contine aproximativ 500 de exercitii specifice, combinate cu respiratie, fiind o metoda de recuperare fizica si psihica, dar si de obtinere a siluetei dorite. Tehnica Pilates contine atât exerciţii ce se executa la sol, cat si elemente ce presupun folosirea unor obiecte, precum mingi, bare, benzi elastice, gantere.

BODY STEP presupune folosirea unei mici trepte pentru exercitii diverse. Activitatea constă în urcări şi coborâri în pas de mers normal, cu intoarceri sau de sarituri. Sunt antrenati prioritar muschii fesieri, ai coapselor, soldurilor si taliei. Stilul necesita un nivel ridicat de coordonare si dezvolta aceleasi functii la acelaşi tip de efort.

AQUA AEROBICS se practică în apă, astfel ca pot fi obţinute toate nivelele de intensitate. Intensitatea scazuta este recomandata pentru sedintele de recuperare medicala si de dezvoltare a fortei, folosind rezistenta apei. Intensitatile medii si mari se pot obtine alternativ prin lucrul sub apa si la suprafata ei.

SLIDE este un stil relativ nou de fitness-aerobic, slide-ul reprezentând o suprafaţă de plastic pe care se alunecă. Se dezvoltă echilibrul, rezistenţa, coordonarea, fiind eficientă pentru tonifierea muşchilor membrelor inferioare şi a fesierilor.

HIGH AND LOW COMBINATION (combinatia HI-LO): acest stil utilizează eficient combinaţia între HIGH si LOW, începând cu exercitii de impact redus urmate de cele intense. Principalele grupe musculare asupra cărora se acţionează sunt coapsele, gambele, fesierii.

TOTAL BODY CONDITIONING este un program de exerciţii fizice ce pune accentul pe stimularea cardiovasculară, arderea grăsimilor şi tonifiere musculara şi urmareste obtinerea unui rezultat maxim în minim de timp. Este recomandat persoanelor cu un tonus muscular bun şi fără probleme cardiace.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>