Gabriela Artene, Vlad Grigorescu şi Ghenadie Rotari – primii calificaţi în finala „Românii au talent”

Soprana Gabriela Artene, iluzionistul Vlad Grigorescu şi acordeonistul Ghenadie Rotari sunt primii trei calificaţi în finala sezonului trei al emisiunii „Românii au talent”.

Publicul i-a acordat cel mai mare număr de voturi Gabrielei Artene, pe locul second clasându-se Vlad Grigorescu. La duel, au intrat acordeonistul Ghenadie Rotari şi elevul dansator Ştefan Orheanu.

Artene Gabriela, asistenta medicală de 58 de ani, a interpretat o melodie de operă, reuşind să arate că, în spatele meseriilor multiple pe care le-a practicat de-a lungul vieţii, adevărata sa vocaţie este muzica.

„A fost ca un pansament la suflet, pe mine m-aţi impresionat. Din păcate, aici nu s-a auzit foarte bine“, a zis Andra. „Când am în faţă astfel de talente, uit că sunt în platoul unei emisiuni, mă simt în altă lume. Cine reuşeşte să facă asta e mare, pentru mine sunteţi mare. Mă fascinează contrastul meseriei dumneavoastră“, a spus şi Mihai Petre. „Mi se pare extraordinar că un neprofesionist reuşeşte să ofere publicului un astfel de moment. Felicitări“, i-a zis şi Andi Moisescu.

Al doilea calificat a fost Vlad Grigorescu.

Mentalistul în vârstă de 27 de ani a impresionat juriul cu trucurile sale. „Am asistat la ceva mult mai mult decât magie. Am asistat la un număr extraordinar de entertainment. Vlad ne-a demonstrat în seara asta că este unul dintre cei mai buni extertaineri pe care îi avem în România“, l-a apreciat Andi Moisescu. „Apreciez capacitatea de a interacţiona cu publicul şi de a ne trezi interesul şi de a ne uimi cu adevărat“, a conchis Mihai Petre.

Al treilea promovat, acordeonistul Ghenadie Rotari din Chişinău, a dat o nouă semnificaţie muzicii interpretate la acest instrument.

Tânărul de 21 de ani a cântat diverse partituri muzicale, fiind acompaniat de un cuplu senzual de dansatori (coregraful Bogdan Boantă şi de o dansatoare din baletul lui Edi Stancu). Acordeonistul a jonglat cu ritmurile şi stilurile, trecând prin diverse stări, de la muzica tipic spaniolă, ce-i însoţeşte pe toreadori, la cea argentiniană, specifică tango-ului. La final, studentul de 21 de ani a dedicat un fragment muzical fiecărui membru al juriului, lui Andi pregătindu-i celebra piesă din Pantera Roz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>