Horoscopul anului 2013


Dacă în anul 2012 norocoşii zodiacului au fost Taurii (până în iunie) şi Gemenii (din iunie până la sfârşitul anului), în 2013, norocul le va surâde tot Gemenilor (până în iunie) şi Racilor (din 26 iunie, până la sfârşitul anului).

BERBEC: 2013 va fi un an al schimbarilor, dar si un an al calatoriilor. De asemenea, va fi un an prielnic intalnirii sufletului pereche pentru Berbecii singuri. Eforturile se concentreaza in 2013 asupra muncii profesionale. Eforturile tale vor fi rasplatite la jumatatea anului.

TAUR: In plan personal, vei avea armonie si liniste. Apar proiecte noi care iti vor solicita atentia. Energia ta va trece prin fluctuatii si este posibil sa te confrunti periodic cu scaderi ale tonusului general. Nu iti dedica toata energia muncii.

GEMENI: Oportunitati profesionale, posibilitati de angajare sau de promovare, noi sanse de relansare profesionala se intrevad pe la mijlocul verii. Relaxarea mentala parvine prin intermediul artelor frumoase si a comunicarii cu persoanele dragi.

RAC: 2013 va fi un an cu multe circumstante favorabile: un loc de munca in strainatate, asumarea unui noi statut civil, debutul unei noi relatii sentimentale, de adaptarea la un nou statut socio-profesional sau de luarea unei decizii cu impact major asupra vietii familiale viitoare. Este o perioada buna pentru o schimbare.

LEU: Poti porni un nou proiect, incerca o reorientare profesionala, poate decizi sa renunti la un vechi obicei nociv precum fumatul, sau sa adopti un stil de viata mai sanatos. Aceasta vine laolalta cu dorinta de autoimbunatatire si cu exercitiul de vointa. Se pun bazele unei ambiante pasnice, de comunicare reala cu cei din jur si de armonie autentica.

FECIOARA: Pregateste-te pentru trecerea la o noua etapa a vietii tale in 2013. 2013 va fi un an bogat in evenimente pentru nativul Fecioara, deoarece reusesti sa depasesti blocajele intampinate in 2012 si inceputul lui 2013. Reusesti totodata sa te eliberezi de anumite greutati sufletesti pe care le aduceai cu tine din trecut si sa atingi un alt nivel spiritual.

BALANTA: 2012 este un an infloritor si provocator, care va aduce multa noutate si diversitate in viata personala a acestui nativ. Pe plan profesional, schimbarile nu sunt majore, insa reusesti sa scoti la lumina si sa fructifici abilitati pe care le-ai tinut intr-un con de umbra in ultimii ani. In 2013, mai mult decat in anii anteriori, acorzi mai multa importanta decat niciodata, relatiei cu partenerul de viata, dar si vietii de familie.

SCORPION: 2013 va fi cu siguranta un an fara plictiseala pentru nativii din Scorpion, mai ales in prima jumatate. Momente de respiro si relaxare vor fi in cea de-a doua jumatate a anului. Pe de alta parte, Scorpionii implicati intr-o relatie vor ajunge la concluzia ca isi doresc mai multa stabilitate in viata lor. Rabdarea si eforturile depuse iti vor fi rasplatite pe plan profesional fie printr-o marire de salariu, fie prin promovovare si recunoasterea oficiala a meritelor personale.

SAGETATOR: 2013 aduce cu el multe schimbari. Unele puternice, radicale si neasteptate, altele anticipate, insa cu un efect la fel de forte… Sunt urmarea unor evenimente care au avut loc in 2012. Nu te mai opune schimbarii, ci lasa-te purtata de ea. Nu iti  pierde atitudinea pozitiva, deoarece 2013 aduce stabilitate si modificare in relatiile tale de iubire.

CAPRICORN: Energie pozitiva este ceea ce vei transmite cel mai mult la inceputul lui 2013, dar si pe parcursul intregului an. In ceea ce priveste aspectul financiar, 2013 nu va fi tocmai un an al investitiilor si al cheltuielilor, ci un an in care va trebui sa faci apel la precautie si la economisire. 2013 nu debuteaza excelent din punct de vedere material, insa incepand cu lunile de primavara, situatia ta financiara se va redresa treptat. Daca esti implicata intr-o relatie, incearca sa-ti tii gelozia sub control in partea a doua a anului. Pastreaza-ti simtul rational si vei avea numai de castigat.

VARSATOR: Anul incepe in forta, aducandu-ti noi sanse si posibilitati atat pe plan personal, cat si pe plan profesional. Pentru Varsator, 2012 a fost si va fi un an usor inactiv, fara schimbari fundamentale. 2013 va fi un an in care planurile incep sa prinda contur si sa se fructifice.

PESTI: Financiar si profesional, proiecte noi, dar si proiecte vechi sunt favorizate si aduse in centrul atentiei, reestetizate si valorizate. Cei care isi doresc sa devina antreprenori sunt incurajati sa mearga mai departe. Cei care doresc noi provocari profesionale sunt sfatuiti sa accepte noile oferte de munca. In luna august sanse neasteptate si o oferta exceptionala de munca sunt puse la bataie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *