Horoscopul culorilor, în funcţie de zodie

Culoarea norocoasa a nativilor din zodia berbec este rosul, deoarece transmite acea energie dinamica de care are nevoie berbecul.

Taurii iubesc sa se desfasoare in propriul lor spatiu. Asa incat, albul este „culoarea” care le aduce noroc si le asigura calmul. Taurii incearca mereu sa stea departe de problemele din viata lor.

Culoarea norocoasa a persoanelor nascute sub Zodia Gemenilor este verdele deschis, care le stimuleaza intelectul si ii ajuta sa isi descopere abilitatile intelectuale, dar este in acelasi timp un simbol al vitalitatii si sensibilitatii.

Argintiul poarta noroc racilor. Aceasta culoare nobila ii ajuta pe raci sa isi echilibreze sensibilitatea excesiva.

Leul este semnul zodiacal ce are auriul culoarea norocoasa. Aceasta culoare pune in evidenta calitatile de lider al leului.

Fecioara este  un semn al sensibilitatii. Fecioarele sunt misterioase, singuratice si romantice, iar culoarea lor norocoasa este verdele inchis, care le da vitalitatea si dinamismul de care au nevoie.

Turcoazul este culoarea norocoasa a balantei. Ea exprima o dualitate, un balans intre doua culori la fel de frumoase, albastrul si verdele, care impreuna formeaza un intreg, de aceea, aceasta culoare se potriveste foarte bine personalitatii balantei.

Scorpionul este guvernat de Planeta Marte, iar portocaliul este culoare sa norocoasa. Scorpionii sunt ambitiosi, iar aceasta culoare exprima sanatate si vitalitate.

Culoarea norocoasa a persoanelor nascute sub semnul Sagetator este galbenul, care se potriveste firii lor pozitive, mereu vesele. Oamenii care se nasc sub sagetator pot sa foloseasca aceasta culoare pentru a invoca succesul si dezvoltarea personala.

Cei nascuti sub capricorn sunt foarte responsabili si seriosi.  Culorile care ii caracterizeaza si le poarta noroc sunt purpuriul si albastrul deschis, doua culori care indica sentimente spirituale si starea de constiinta.

Varsatorul este patronat de Saturn. Oamenii care apartin acestui semn zodiacal sunt foarte profunzi, sunt spirituali si puternici. Culoarea lor norocoasa este albastrul inchis. Aceasta culoare semnifica o natura armonioasa, artistica si aplecarea catre partea spirituala a existentei.

La Pesti, galbenul este culoarea increderii de sine, este culoarea care ii ajuta pe acesti nativi sa creasca, se auto-descopere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *