Kangoo Jumps, distractie in ghete

Pentru cei care (inca) nu stiu, Kangoo Jumps este un nou stil de sport aerobic in care se folosesc ghete, ce au atasate pe talpa doua lamele elastice.

Folosirea ghetelor Kangoo Jumps reduce intensitatea impactului cu solul cu pâna la 80%, arde grasimile mai rapid, ajuta la adoptarea pozitiei corecte a corpului si intareate sistemul cardiovascular.

O ora de folosire a ghetelor Kangoo Jumps arde, în medie, peste 500 calorii, rezultatele fiind probate pe mai multe categorii de varsta.

Mai mult, a fost constatata o crestere a densitatii osoase (ce combate osteoporoza) si o mai buna stabilizare a coloanei vertebrale.

Exercitiile Kangoo Jumps sunt folosite in recuperarea sportivilor dupa accidente la picioare sau spate.

Gleznele, genunchii ai articulatiile coloanei vertebrale sunt protejate în timpul antrenamentelor iar curajoasele care se incalta cu astfel de ghete pot vedea efecte miraculoase de eliminare a celulitei, o tonifiere a corpului, dar si producerea unei stari generale „de bine”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>