Kilograme în minus: dieta cu iaurt

Dieta cu iaurt conţine, pe lângă acest aliment şi alte produse sănătoase, precum fructe, legume sau pește.

Ziua 1 Prînz: o salată mare de roșii cu două lingurițe cu ulei de măsline și un iaurt grecesc (200 de grame).

Cină: două ouă fierte cu un bol de spanac fiert

Ziua 2 Prânz: 50 de grame de orez integral fiert, o conservă de ton în suc propriu, o roșie, o jumătate de castravete cu o linguriță cu ulei de măsline și 100 de grame de iaurt.

Cină: salată de fructe cu două linguri cu sirop de arțar, o lingură cu semințe de in și un iaurt (200 de grame).

Ziua 3 Prânz: 50 de grame de orez gătit cu o lingură cu ulei de măsline și 100 de grame de cașcaval, plus o salată dintr-un castravete, 100 de grame de iaurt și busuioc.

Cină: 200 de grame de pește merluciu fiert și 150 de grame de cartofi copți, peste care puneți 100 de grame de iaurt și condimente.

Ziua 4 Prânz: 50 de grame de paste gătite cu roșii proaspete, busuioc și 150 de grame de iaurt.

Cina: 150 de grame de macrou la grătar cu salată verde, peste care puneți două linguri cu ulei de măsline și o felie de pâine integrală.

Ziua 5 Prânz: 60 de grame de spaghete preparate cu o lingură cu unt, plus un bol cu mâncare de fasole verde preparată cu două linguri cu ulei de măsline.

Cina: 120 de grame de brânză proaspătă de vaci, un cartof copt peste care puneți sos făcut din 150 de grame de iaurt, o linguriță cu ulei de măsline, oregano, sare și piper.

Dieta cu iaurt degresat si tarate de ovaz. Efect: minus un kilogram/zi

Urmând cu strictețe această dietă, de două ori pe lună, veți observa nu numai că ați scăzut cu cel puțin un număr la haine, dar veți sesiza și o scădere a nivelului colesterolului. În plus, veți scăpa de balonare, de constipație sau de diaree, iar corpul se va detoxifica prin ușurarea digestiei.

Deoarece această dietă este una restrictivă, este de preferat să nu o țineți mai mult de trei-cinci zile și să nu o repetați mai mult de două ori într-o lună.

Reguli: în fiecare zi la micul dejun trebuie să consumați un pahar cu apă minerală, la temperatura camerei, o cafea sau un ceai fără zahăr, un iaurt (200 de grame) și o pară. La gustarea de dimineață veți consuma un ceai, iar la cea de după-amiază un fruct la alegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *