Lady Gaga şi Taylor Kinney se căsătoresc în luna iulie

Lady Gaga Taylor KinneyLady Gaga şi Taylor Kinney, un actor devenit cunoscut graţie rolului din serialul de televiziune „Vampire Diaries”, au o relaţie care a început în septembrie 2011. Prietenii acestora spun că relaţia dintre Lady Gaga şi Taylor Kinney s-ar putea oficializa în luna iulie.

Cei doi locuiesc deja împreună, într-o vilă din Chicago.

La nuntă, Lady Gaga va purta o rochie creată de Donatella Versace din mătase neagră şi aurie, iar corsajul va fi decorat cu diamante. Cântăreaţa mai doreşte ca partea de jos a ţinutei să poată fi eliminată ulterior, iar trena să poată fi transformată într-o altă rochie, informează The Sun.

Vestea despre căsătoria artistei a fost făcută publică de o bună prietenă a acesteia, DJ-ul Lady Starlight, în urmă cu câteva zile.

„Mi-a spus că el este alesul ei şi poţi să îţi dai seama de asta imediat ce îi vezi împreună. Sunt făcuţi unul pentru celălalt. La început am crezut că el arăta mult prea bine pentru a fi un tip de treabă, dar acum cred că e un bărbat minunat. Din câte am auzit, şi nu cred că voi dezvălui un secret, se pare că ei sunt pregătiţi pentru a se căsători în acest an”, a declarat DJ-ul Lady Starlight, o bună prietenă a cântăreţei Lady Gaga.

Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august anul trecut, a devenit celebră graţie unor piese precum „Bad Romance” şi „Poker Face”, dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor – în special vestimentare.

Artista a câştigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi 64 de milioane din single-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>