Lămâia, aliat pentru frumusețe și sănătate

lamaieIngrijirea parului – sucul de lamaie s-a dovedit util in tratamentul de ingrijire pe scara larga a parului. Aplicat pe scalp, poate trata neplaceri de genul matretii, caderii parului dar si alte probleme legate de par si scalp. Daca parul va fi clatit dupa fiecare spalare cu lamaie, va avea o stralucire naturala.

Vă întăresc unghiile – Puteți să vă creați propria soluție de întărit unghiile folosind suc de lămâie și ulei de măsline. Substanța nu are doar rolul de a întări unghiile, ci și de a le albi pe cele îngălbenite din cauza ojelor.

Albesc dinții – Tratamentele profesionale de albire a dinților costă o avere. Puteți însă apela la un amestec de suc de lămâie și bicarbonat de sodiu. Aplicați soluția pe dinți cu un bețișor cu vată, după care îndepărtați-o cu o periuță de dinți (nu o lăsați pe dinți mai mult de un minut, pentru că soluția este suficient de puternică pentru a dizolva smalțul dinților). In cazul in care se aplica suc proaspat de lamaie pe zonele dureroase ale dintilor, durerea se poate ameliora. De asemenea, masajul cu suc de lamaie opreste sangerarea gingiilor si elimina mirosul neplacut al acestora si preintampina alte probleme de sanatate legate de gingii.

Vindecă acneea și înlătură punctele negre – Proprietățile antibacteriene ale lămâilor le fac să fie un tratament natural pentru vindecarea acneii. Tot ce trebuie să faceți este să tăiați o lămâie în jumătate și să vă frecați cu ea pe față.

Tagged with 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>