Ponturi pentru abdomen plat

Cantităţile mari de mâncare dilată stomacul. Evită sa mănânci mult, la ore neregulate, şi ia masa de mai multe ori pe zi, dar numai portii mici. Ridică-te de la masă înainte să te simţi sătul!

Evita berea,  consumul de cartofi, orez şi produse făcute din făină de grâu.

Mănâncă încet, cat mai relaxat posibil, căci vei simţi senzaţia de saţietate mult mai repede şi vei evita sa consumi mai multa hrană decât este nevoie.

Un perete abdominal slab va lăsa o impresie negativă referitoare la regiunea medie a corpului tău. Exerciţiile pentru muşchii abdominali trebuie făcute de cel putin trei ori pe săptămână

Încearcă să alternezi antrenamentele în care faci astfel de exercitii cu îngreunare (prin ţinerea unei greutăţi pe piept, cu 10-20 repetări) cu zile în care faci peste 50 de repetări/set. Vei obţine astfel un perete abdominal puternic si tonifiat ce va pastra o forma plată.

Chiar dacă mulţi cred asta, exercitiile pentru abdominali, nu “topesc” grasimea din aceasta zona. Pentru aceasta trebuie sa faci multe antrenamente din sporturi aerobic, pentru ce ajuta talia sa se subţieze. Alergarea, inotul, ciclismul, dar si “aerobicul” în diferitele sale forme, te vor ajuta sa îţi atingi scopul propus.

Evită sarea în exces, căci te va balona şi va reţine apa în organism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>