Rochie de mireasă cu broderii purtată la nuntă de Angelina Jolie

broderii bromania.ro

Rochia de mireasă a celebrei Angelina Jolie, din satin de culoarea fildeşului, a fost brodată pe spate cu desenele realizate de cei şase copii ai cuplului. Voalul purtat de Angelina Jolie a fost şi el brodat cu desene realizate de copii, ţinuta fiind o creaţie marca Atelier Versace. De altfel, tendințele înregistrate în industria modei includ din ce în ce mai mult elemente unice, realizate prin broderie.

De asemenea, actrița a purtat o pereche de pantofi din satin, cu toc, de culoare albă. Superba rochie de mireasă este o creaţie Atelier Versace.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit pe 23 august, în Franţa, într-o capelă de pe proprietatea lor din sudul Franţei (Chateau Miraval), în cadrul unei ceremonii private, la care au participat doar membrii celor două familii şi câţiva prieteni apropiaţi ai cuplului.

La ceremonie au participat cei şase copii ai cuplului – Maddox, în vârstă de 13 ani, Pax, în vârstă de 11 ani, Zahara, în vârstă de nouă ani, Shiloh, în vârstă de opt ani, şi gemenii Knox şi Vivienne, în vârstă de şase ani.

Ii populare românești

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *