Slăbire cu cafea verde

cafea verde slabireCafeaua normală are un efect de ardere a grăsimilor, numit efect lipolitic. Prin prăjire, această acţiune este, practic, micşorată de 100 ori.

Pe piaţă au apărut capsulele hiperconcentrate pe baza de extract de cafea verde, ce poseda puterea de slabire a 100 de cesti de cafea, disponibile fara cofeina, deci fara contraindicatii.

De ce cafea decofeinizata? Motivul este simplu. Aceste capsule reprezinta 100 de cesti de cafea, deci trebuia eliminata din acest extract cofeina continuta. Asadar, nu exista contraindicatii la utilizarea acestui procedeu, iar capsulele isi pastreaza toata eficienta.

Datorita acestei lipolize vegetale naturale, kilogramele si depozitele de grasime se topesc, ca zapada la soare. Principiile active continute in cafeaua verde (acizii clorogenici, care ar disparea daca aceasta ar fi prajita) vor arde celulele de grasime si vor participa la eliminarea lor pe cai naturale, deci celulele de grasime vor fi distruse definitiv.

Testele stiintifice o demonstreaza. Cu un aport de 150 mg de extract de cafea verde decofeinizata per capsula, testele demonstreaza incredibila putere de slabire a cafelei verzi. Pierderile medii in greutate pe saptamana sunt de 2,4 kg, dar pot ajunge pana la 5,3 kg, fara a renunta la felurile de mancare preferate. Resurse web

Tagged with 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>