Slăbire în funcţie de horoscop. Sfaturi pentru fiecare zodie

Berbecii ar trebui să petreacă mai mult timp la sală. Încearcă exerciţii cardio, jogging în parc şi/sau arte marţiale. Fiind o fire energică şi cu un temperament vulcanic, ai nevoie de un sport care să consume multă energie şi să ardă multe calorii într-un timp scurt.

Taurii ar prefera să ţină diete decât să alerge o jumătate de oră pe bandă. Încearcă o şcoală de dans. Este un motiv în plus să slăbeşti, e distractiv şi nu mai ai senzaţia neplăcută că faci ceva împotriva voinţei tale.

Femeia gemeni ştie ce vrea şi cel mai mult îi place să comunice despre ceea ce vrea. Dacă sala nu este tocmai pe gustul tău, de ce nu îţi convingi câteva prietene să luaţi lecţii de înot? Astfel, nu mai transpiri singură şi tristă într-o sală de fitness, slăbeşti, îţi modelezi corpul în mod plăcut şi, de ce nu, ai oricând posibilitatea să mai faci schimb de bârfe cu prietenele tale.

Rac Visătoare şi romantică, femeia rac nu prea vrea să asude într-o sală de forţă, la fel cum nu prea are chef să ţopăie alături de tăntici grase la aerobic sau zumba. Cel mai plăcut pentru femeia rac este să se plimbe prin parc, să citească o carte, dar aceste activităţi nu prea ajută la arderea caloriilor. Îmbină utilul cu plăcutul şi investeşte într-o bicicletă. Poţi să te plimbi prin parc dar într-un mod care te şi ajută să scapi de grăsime.

Leoaicele nu se tem de o rutină strictă la sală şi vor multă varietate. Fire jucăuşă, femeia leu va alege un sport complex, care nu-i lasă timp săs e plictisească. Încearcă tae-bo sau orice stil de dans brazilian combinat cu sport (capoeira) sau gymbo dance.

Fecioarele sunt mofturoase şi perfecţioniste, aşa că nu vor încerca un sport la care nu se pricep. Cum nu prea îţi plac lucrurile noi şi nu vrei să oboseşti prea tare când slăbeşti, vei încerca o dietă la modă şi vei merge la sală în căutarea unui antrenor personal sexy.

Balanţele au spirit de aventură şi destulă energie încât să frecventeze o sală de fitness în mod regulat. Dar femeia balanţă are nevoie de un sport solicitant, ceva care să nu repete mişcări plictisitoare şi să nu dureze ore întregi. Recomandăm kangoo jumps pentru serii echilibrate de exerciţii şi arderi intense.

Scorpionii sunt firi mai tradiţionaliste. Misterioase şi pasionale, femeile scorpion îşi consumă multă energie fiind geloase şi rumărindu-şi iubitul. Dacă nu exagerezi cu aceste „sporturi” şi vrei să slăbeşti câteva kilograme, cel mai bine este să mergi la o sală obişnuită, aproape de casă, unde să lucrezi pe un aparat de fitness multifuncţonal. Puţin stepper, nişte bicicletă şi abdomene te vor face să te simţi mai sigură pe tine şi mai încrezătoare.

Săgetătorii sunt firi aventuroase şi vor să facă sport în aer liber. Dacă ideea de sală plină cu oameni transpiraţi nu te încântă, dar vrei să scapi de şunculiţele acumulate de sărbători, mergi la munte, pe pârtie. Schiatul, snowboarding-ul şi chiar săniuţa te aşteaptă să te distrezi şi să slăbeşti. Nu sta închisă în casă doar pentru că este iarnă, profită de energia ta şi împuşcă doi iepuri dintr-un singur foc.

Capricornii sunt firi dificile şi foarte încăpăţânaţi. De aceea ei vor dori să obţină corpul perfect, cu unghiurile perfecte şi luciul muşchilor absolut la linie. Prin urmare, cel mai bun sport pentru o zodie aşa ambiţioasă este bodybuilding-ul. Trasul de fiare te face să te simţi puternică şi mai stăpână pe tine, ceea ce, în mod normal, nu ţi se întâmplă foarte des. Ai grijă să nu exagerezi cu masa musculară şi nu uita că scopul iniţial era să slăbeşti câteva kilograme.

Vărsătorii sunt una dintre cele mai zglobii zodii de apă. Exuberantă şi vioaie, ai nevoie de un sport care să te binedispună, să te distreze şi să te ajute să slăbeşti repede. Fiind veşnic la curent cu dietele la modă, sigur ai încercat câteva şi eşti mereu cu ochii pe siluetă. Prin urmare ai nevoie de un sport distractiv, care să îţi ofere şi tonifiere, nu doar topirea grăsimilor.Încearcă zumba aerobic şi orice dans latino (cha-cha, rumba, salsa).

Peşti Romantică şi sensibilă, femeia peşti nu vrea să se agite şi, ca şi femeia rac, are nevoie de un sport mai delicat, care să nu o obosească prea tare. Yoga este o opţiune, deoarece presupune stretching şi flexibilitate, ajută la menţinerea unui ritm de viaţă sănătos, fără să solicite prea tare musculatura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *