Slabire in scurt timp. Metode naturale

slabire 15 minuteDaca vrei neaparat sa pierzi in greutate intr-un interval scurt, deoarece se apropie o petrecere si hainele iti stau fixe, exista metode de slabire pe termen scurt, dar care trebuie aplicate cu atentie, pentru a nu produce un dezechilibru al corpului.

Primul pas al slabirii este revizuirea totala a modului de alimentatie, primele care „vor sari din schema” fiind carbohidratii, dulciurile si grasimile. Pentru cateva zile poti consuma doar fructe, legume, fulgi de porumb, salate, iar sucurile vor fi inlocuite doar de apa sau ceai neîndulcit.

Antrenamentele zilnice de doua ore pot cuprinde alergari, fitness, înot si vor fi completate de sauna, pentru detoxifiere si eliminare fortata a stratului adipos.

Ca suplimente, poti folosi L-Carnitina, ce te va ajuta sa arzi mai repede grasimi si spirulina, care pastreaza un echilibru al organismului în aceasta perioada. Cu atentie, se poate utiliza un ceai diuretic, care trebuie consumat insa numai dupa instructiunile din prospect.

Mai mult, poti încerca acupunctura si masajul anticelulitic în timpul ramas.

One thought on “Slabire in scurt timp. Metode naturale

  1. Silueta perfecta! says:

    Cool, apetisanta silueta..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>