Super-broccoli Beneforte. Cura de slabire

Un nou tip de brocoli, modificat astfel incat sa contina mult mai multe ingredinte active care sa lupte cu cancerul, a fost pus in vanzare in Marea Britanie sub denumirea Beneforte sau Super-brocoli.

Varietatea de brocoli nou creata, Beneforte, are la baza un tip de brocoli salbatic, descoperit in 1983, care are un nivel mai mare de glucorafanina decat varietatile destinate consumului.

Leguma a fost creata dupa 10 ani de studii la Institutul de Cercetare a Alimentelor din Norwich, prin modificarea variantei salbatice a acesteia.

Beneforte contine de trei ori mai multi nutrienti decât un broccoli normal si poate preveni mai multe tipuri de cancer, dar mai ales pe cel de prostata.

Ingredientul activ, glucorafanina, este transformat in organism in sulforafan, care opreste diviziunea necotrolata a celulelor, caracteristica cancerului in stare incipienta.

Actrita Victoria Principal vorbeste intr-o carte despre dieta cu broccoli, pe care a urmat-o si care a ajutat-o sa slabesc aproximativ zece kilograme.

[box]Incepeti bagand broccoli in apa rece, circa zece minute. Scurgeti apa, apoi indepartati frunzele. Puneti la fiert circa 250 ml de apa (sa acopere fundul cratitei) si fierbeti broccoli timp de zece minute (pana se inmoaie). Stropiti apoi legumele cu lamaie (puteti pune si parmezan daca vreti), marar verde sau uscat, dupa anotimp. Broccoli e bogat in vitamina A, potasiu si calciu. Cura se tine minimum cinci zile, in care se mananca exclusiv broccoli. Se pot pierde 4,5 – 5 kg, iar cu perseverenta, intr-o luna, chiar 9-10 kg. Toate acestea fara ca tenul sa sufere, fara a avea ameteli, datorita calciului si potasiului pe care le contine. Succes![/box]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *