Tendințele modei pentru rochii de mireasă în 2015

rochii
Designerii ne propun o reîntoarcere la eleganţa şi grandoarea nunţilor de altădată. Creatorii de modă au decis ca în anul 2015  rochile de mireasă să scoată în evidenţă silueta.

Culorile aprinse fac loc albului, iar dantela completează aerul preţios şi feminin al rochiilor de mireasă pentru anul viitor. „O tendinţă pe care toate miresele cu stil o vor urma? Dantela utilizată în moduri neaşteptate“, notează Edward Barsamian în ediţia americană a revistei „Vogue“, înainte de a nota cele mai reuşite creaţii ale anului viitor. Modele-„sirenă“ şi decolteu-iluzie În tendinţele anului viitor se păstrează rochiile-„sirenă“, care evidenţiază silueta şi şoldurile. Colecţia „Truly“, semnată de designerul american Zac Posen, include modele croite în acest stil, completate cu elemente care conferă ţinutelor rafinament. Trena impresionantă din dantelă, mânecile lungi din voal şi decolteul-iluzie, cu materiale transparente care se întind de la bust şi până la guler, asigură o apariţie elegantă.

Acelaşi decolteu-iluzie şi mânecile lungi din voal, cu aplicaţii de dantelă, se regăsesc în colecţia Marchesa pentru 2015. Eleganţa şi feminitatea sunt elemente cu care designerii Georgina Chapman şi Keren Craig ne-au obişnuit de-a lungul anilor, însă colecţia din acest an pune accent mai mult decât oricând pe senzualitate. Combinaţiile strălucitoare de satin şi dantelă sau de voal şi dantelă accentuează liniile feminine ale rochiilor Marchesa.

Dintre cele mai reuşite creaţii dedicate mireselor anului 2015 nu lipsesc cele semnate de regretatul Oscar de la Renta, care a încetat din viaţă pe 20 octombrie. Considerat cel mai „greu“ nume din industria americană a modei, designerul dominican a cucerit femeile din întreaga lume cu rochiile de o eleganţă desăvârşită, fiind preferat de primele-doamne ale lumii.
Colecţia de rochii de mireasă pentru 2015 se învârte în jurul ultimei creaţii care a văzut lumina reflectoarelor, rochia purtată de Amal Alamuddin, în luna septembrie, la căsătoria cu cel mai vânat burlac de la Hollywood, actorul George Clooney. Varianta comercială a deja celebrei creaţii Oscar de la Renta are aceleaşi aplicaţii rafinate din dantelă, dar nu şi trena impresionantă a rochiei în care Amal a strălucit la Veneţia.

Citeste mai mult: adev.ro/nebogg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *