Trucuri pentru sprâncene fabuloase, ca ale Angelinei Jolie

angelina jolie spranceneSprancenele bine conturate sunt in prezent la moda, insa cu aspect si linie naturale.

Primul pas in modificarea usoara a formelor sprancenelor este evidentierea traseului acestora. Acesta se stabileste in functie de trei puncte de referinta (extremitatile sprancenelor si cei mai ridicat punct), care se pot gasi marca cu ajutorul unui creion dermatograf.

Metoda cea mai raspandita pentru a le da forma sprancenelor este pensatul lor. Se va urmari o raza de curbura cat mai mare, ce va da un aspect

Daca faceti singure aceasta operatiune, pentru a reduce din durere, puteti trece un cub de gheata peste sprancene inainte de pensare, iar pielea trebuie intinsa, presand cu mana.

Tatuajul pentru sprancene se recomanda ca solutia salvatoare in cazuri in care schimbarea formei de sprancene are un impact inestetic asupra trasaturilor fetei.

Procedura de tatuare a sprancenelor are rolul de a lumina aspectul fetei si de a corecta greseli in pensat si ingrijire a sprancenelor pe care le-am facut in trecut.  Sunt multe cazuri in care forma sprancenelor este neregulata, intrerupta sau prezentand goluri partiale. Multe dintre femei recurg in aceste conditii la utilizarea unui machiaj corector pentru sprancene, fiind dependente de creioane dermatografe sau de farduri pentru sprancene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>