Zile norocoase în anul 2013

horoscop zodii 2013

Pentru Berbeci, zilele norocoase în plan financiar sunt între 15 aprilie și 9 mai. Berbecii vor avea şansa de a câştiga mai mult şi de a primi o sumă de bani. Alte zile norocoase în 2013 sunt 26 iunie şi 7 decembrie.

Pentru nativii din Taur, ziua de 2 februarie va avea o semnificaţie aparte. Şi între 15 aprilie şi 9 mai aceşti nativi vor avea o perioadă foarte bună, în care norocul va fi de partea lor.

Gemenii vor avea cele mai multe zile norocoase în perioada mai – iulie 2013, iar ziua cu o semnificaţie specială este cea de 26 iunie, care va aduce un tranzit astral semnificativ.

În perioada martie – aprilie, Racii vor avea parte de momente norocoase în dragoste şi pot face chiar planuri pentru nuntă. Şi în septembrie şansa este de partea Racilor.

Cei născuţi sub semnul zodiacal Leu, ar putea să aibă parte de un câştig financiar important în iulie şi august. Printre cele mai norocoase zile se numără 27 iulie şi 19 august.

Pentru Fecioară, luna iunie va fi foarte norocoasă în plan amoros, iar o posibilă căsătorie sau finalizarea planurilor pentru un astfel de eveniment nu sunt excluse. În iunie Fecioara va avea cele mai multe şanse în carieră sau afaceri.

Balanţele vor avea în perioada 16 august – 11 septembrie cele mai bune momente în ceea ce privește dragostea. Zilele lor norocoase vor fi în această perioadă, iar armonia şi fericirea vor fi de partea lor.

Zilele din ianuarie sunt foarte norocoase pentru Scorpion, în plan financiar. Tot acest aspect va fi foarte bine aspectat şi în perioada 8 octombrie – 9 noiembrie, când norocul va fi de partea nativilor şi vor avea şanse să câștige o sumă importantă.

Săgetătorii vor avea noroc în toate aspectele între 8 octombrie şi 5 noiembrie 2013. În lunile martie şi aprilie aceştia vor avea mult noroc în plan sentimental.

Pentru Vărsători, ziua de 2 februarie va fi norocoasă, deoarece aceştia vor avea parte de aspecte benefice din partea planetei Jupiter, dar și a planetei Venus, ambele fiind aducătoare de şansă. Primele zile din iulie sunt foarte benefice pentru cuplu şi căsnicie.

Zilele cuprinse între 22 iulie şi 16 august vor fi norocoase pentru nativii din Peşti, din punct de vedere amoros. Şi în ultimele zile din octombrie Peştii vor avea parte de şansă, tot în plan sentimental.

Tagged with 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>